Soğukların kendini hissettirmesiyle, KlimaPlus kışı konforlu geçirmek isteyenlere, cazip fırsatlar sunuyor. Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Türkiye’deki tek yetkili distribütörü olan KlimaPlus, kış ayları boyunca sürecek olan ısınma giderlerinizi, enerjiyi verimli kullanan, tasarruflu klimalarıyla minimuma indirecek.

KlimaPlus, 12 ay boyunca konfordan ödün vermeden, ekonomik ve etkili bir şekilde ısınmak ve serinlemek isteyenlere özel fırsatlar sunuyor. Fırsatlar saymakla bitmiyor. Ev tipi split klimalarda, her ürün grubuna özel fırsatların yanı sıra, satın almanızı kolaylaştıracak taksit seçenekleri sunuluyor. Faturanızdaki azalma taksitlerinizi ödemenize yardımcı olurken, ödemeye 2013’te başlama seçeneği de kaçırılmayacak bir fırsat olarak karşımıza çıkıyor.

“Soğuk Havalarda da Evinizin Konforu KlimaPlus’tan!”
Tasarruflu Mitsubishi Electric Klimaları’nın güçlü ısıtma performansı ile evinizin ideal konforu kış aylarında da devam edecek. Hayatı kolaylaştıran fonksiyonları ile kullanıcılarına birçok rahatlık sunan Mitsubishi Electric Klimalar, sizlere ısınmanın keyfini sunuyor.

  • Kampanya sadece aşağıda belirtilen duvar tipi split cihazlar için geçerli olacaktır.
  • Kirigamine Zen Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ EF 25/35/42/50 VEW/VEB/VES)  Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatlarında %20’den başlayıp %30’a varan oranlarda indirim yapılmıştır.
  • Kirigamine Inverter Duvar Tipi (MSZ FD 25/35/50 VA) ;  Kirigamine Inverter Duvar Tipi Comfort Plus Cihazlarda (MSZ FD 25/50 VABH) Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatlarında %20’den başlayıp %22’ye varan oranlarda indirim yapılmıştır.
  • Klasik Duvar Tipi Split Cihazlarda (MSH GE 20/25/35/50VB, MSH GA 60VB) Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatlarında %10 oranında indirim yapılmıştır.
  • Inverter Duvar Tipi Split Cihazlarda (MSZ CHC 25/35 VA); Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatlarında %11 oranında indirim yapılmıştır.
  • Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ GE 25/35/42/50/60/71 VA) Tavsiye Edilen Tüketici Fiyatlarında %13 oranında indirim yapılmıştır.
  • Inverter Döşeme Tipi Cihazlar (MFZ KA 25/35/50 VA); S ve P serisi Mr. Slim Cihazlar ve Multi Cihazlar bu kampanyaya dahil değildir.
  • Kampanya anlaşmalı banka kartı Yapı Kredi World Kart’tır. “Peşin fiyatına 10 taksit ve şimdi al 2013’te öde” kampanyası World Kart için geçerlidir. Diğer banka kartlarıyla satın alma koşulları hakkında KlimaPlus yetkili bayi ve satış noktalarından bilgi alabilirsiniz.
  • Kampanya 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.
  • KlimaPlus A.Ş. haber vermeden indirim oranlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.