Bir klima alan KDV ödemiyor,ikinci klimada yüzde 50 indirim uygulanıyor

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte sıcak havalarda müşterilerine konforun keyfini yaşatmak isteyen Mitsubishi Electric Klima Sistemleri, yeni bir kampanya başlattı. 7 Mayıs – 30 Haziran 2014 tarihleri arasında Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nden bir klima alanlar KDV ödemiyor, aynı anda iki klima almak isteyenler ise ilk klimanın KDV indirimine ek olarak ikinci klimayı yüzde 50 indirimle alıyor.Üç ürün alanlara ise üçüncü ürünlerinde yine KDV indirimi yapılıyor. Yüksek elektrik tasarrufu sağlayan ve Sezonsal Verimlilik Kriterlerine göre A, A+, A++, A+++ enerji sınıfında yer alan Mitsubishi Electric Klimalar, kampanya boyunca Yapı Kredi World Kart’a peşin fiyatına vade farksız 9 taksitle satışa sunuluyor.

Mitsubishi Electric Klimalar yaz kampanyasıyla daha da tasarruflu

Mitsubishi Electric Klima Sistemleri’nin Yaz Kampanyası, Kirigamine Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ FH 25/35/50 VE/VEHZ), Kirigamine Zen Inverter Duvar Tipi Split Klima Cihazlarında (MSZ EF 25/35/42/50 VEW/VEB/VES), Deluxe Power Inverter Duvar Tipi Split Klima (MSZ SF 25/35/42/50 VE; MSZ-GF 60/71 VE) ve Comfort Inverter Duvar Tipi Split Cihazlarda (MSZ HJ 25/35/50 VA) geçerli.

Yazın bunaltıcı havasından kurtulmak ve evinin her köşesinde A+++ serinlik ve konforu yaşamak isteyenlerin tercihi olan Mitsubishi Electric Klimalar, enerji tüketiminde sağladığı avantajlar sayesinde kullanıcının masraflarını da azaltıyor. Mitsubishi Electric Kalitesi’ni (MEQ - Mitsubishi Electric Quality) garantileyen Mitsubishi Electric Klimalar, çevreye ve insan sağlığına duyarlı.

Kampanya detayları:

Kampanya 30 Haziran 2014 tarihine kadar geçerlidir, stoklarla sınırlıdır. KlimaPlus A.Ş. kampanyayı haber vermeksizin sonlandırma hakkını saklı tutar. Kampanya dahilinde olan ürünlerimizden 1.ürün alımlarınıza KDV bizden kampanyası, 2.ürün alımlarınızda %50 indirim kampanyası uygulanacaktır. İki ürünün de aynı fatura üzerinde olması durumunda ikinci ürüne %50 indirim uygulanır. Ayrı faturalarda aynı kişiye satılan ürünlere %50 ikinci ürün indirimi uygulanmaz. Aynı fatura üzerinde üç ürün olması durumunda 3. ürüne %50 indirim uygulanmaz ancak KDV indirimi uygulanır. Fatura üzerinde fiyatı düşük olan ürünler her zaman ikinci ürün olarak değerlendirilir ve %50 ikinci ürün indirimi fiyatı düşük olan ürünlere uygulanır. Inverter Döşeme Tipi Cihazlar (MFZ KA 25/35/50 VA); S ve P serisi Mr Slim Cihazlar ve Multi Cihazlar bu kampanyaya dahil değildir. 9 taksit Yapı Kredi bankası World kart ile yapılacak ödemeler için geçerlidir.